Sökmotoroptimering / SEO

Lokal Sökmotoroptimering eller såkallad lokal SEO

Lokal Sökmotoroptimering även kallat lokal SEO innebär att vi bygger en eller flera landningssidor som vi rankar upp på google på specifika sökord i specifika städer.
SEO Partner Sverige AB sysslar huvudsakligen med lokal sökmotoroptimering med inrikting i Sverige och vi erbjuder även en garanti som innebär att om sidan inte ligger top10 på avläsningsdagen betalar du ingenting för nästkommande månad.

Sökordsoptimering, är det samma sak?

Sökordsoptimering innebär samma sak som sökmotorsoptimering.
Vi rankar upp specifika sökord i googles sökmotor och du betalar ett fast pris beroende på vilken plats sidan ligger.
Ju högre upp sidan rankar desto mer jobb kommer självklart sidan att generera, och ju längre ner den ligger desto bättre blir självklart också priset.
Är du osäker på vilka sökord du vill få optimerade är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram de bästa sökorden för just din branch.

SEO Referenser

Som ett kvitto på våran kunnighet har vi självklart referenser som visar att vi vet vad vi sysslar med.
Pröva att googla "Flyttstädning Stockholm" så har vi 2st sidor som ligger top 10, varav den ena (http://www.billigflyttstädningstockholm.com) ligger så högt som plats 1.
Mer lokala inriktningar på mindre orter är t ex http://www.flyttstädlidingö.se som ligger på 1a plats om du testar att googla "Flyttstädning Lidingö"

Dessa sidor nyttjas av städfirman Flyttstädning Partner Sverige AB.